• +45 20 91 43 51
  • sg@grawooddesign.dk

Hvem er jeg?

Lidt om Grawood Design

Grawood Design og Handel!!

På Mors – Limfjordens Perle .. Øen bag havet, er Grawood design og handel opstået af devisen, at udbrede kendskabet til ildsjæle, som brænder for at lave unikke produkter, hvor kvalitet , nærvær, unik og lokal er nøgleordene. Vores håb er, at fortælle en historie om mennesker der gør det de gør, fordi de slet ikke kan lade være. Vores ønske er at give dig mulighed for at give en gave, som på ingen måde er fortravlet , upersonlig eller sammensat uden rød tråd. Hvad enten det er en firma-, jule-, værtinde-, jubilæums eller en helt anden gave er det muligt at give noget unikt, som er sammensat med omhu for at fortælle en historie i den enkelte æske. En historie om lokale kvalitetsprodukter kun fra Mors. De 4 forskellige gaveæsker til efteråret og vinteren 2018 er nøje sammensat af noget af det der gør os stolte af Mors
Kontakt Os

Træ Drejeren

  • VirksomhedGraWood Design
  • Telefon+45 20 91 43 51
  • Emailsg@grawooddesign.dk
  • Hjemmesidewww.grawooddesign.dk

Når kærlighed til godt håndværk og kærlighed til den forunderlige verden af træ, bliver til noget man slet ikke kan lade være med – så må det være ægte.

Når kærlighed til godt håndværk og kærlighed til den forunderlige verden af træ, bliver til noget man slet ikke kan lade være med – så må det være ægte. Søren Graversen flyttede sammen med sin familie til Mors i sommeren 2016. Rammen om det lille værksted er en landejendom på sydvest Mors med udsigt over marker og Limfjorden. Det lille trædrejer værksted hvor stille sommeraftner og råkolde vinterdage bliver brugt til at lede efter små kunstværker inde i brændeknuder, lime op til en skål der skal drejes i morgen, eller at nyde en kop kaffe ved brændeovnen mens tankerne får frit løb udi hvad man kan dreje næste gang. Fascinationen af håndværk og lysten til at skabe er drivkraften. Alle emner drejes i hånden efter øjemål, så der vil aldrig være 2 helt ens stykker håndværk. Udtrykket i det enkelte stykke træ kan være vidt forskelligt fra et andet stykke af samme sort, hvilket gør at man aldrig på forhånd kender det enkelte stykkes udtryk på forhånd. Søren er uddannet blikkenslager og har i mange år nydt livet på byggepladsen. Senest er han blevet socialrådgiver og har arbejdet med udsatte familier i flere kommuner, og i privat regi med anbragte unge. Nu er tiden inde for at kreativiteten og glæden ved at arbejde med træ, skal have mere plads.


GraWood Design og Handel

  • AdresseGlomstrupvej 29, 7970 Redsted.
  • Telefon+45 20 91 43 51